OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kasıtlı Çarpma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
15.45 ten itibaren potenza adlı arkadaş suç benim olmamasına rağmen zorla kazayı ödetmeye çalışıyor ve hakaret ediyor sonra da misilleme amaçlı bilerek vuruyor gerekeni yaparsanız mutlu olurum 

https://dosya.co/ukh2g9aojvns/yaz^Tık_kafana.mpr.html
Yaptım. Senin gibi yapmadım etmedim diyerek ağlamam merak etme kardeşim. Dediğin olayın öncesinde dibime kadar giren kimdi ? Sendin tabiki. Dibime kadar girerek arkadan vuran kimdi olayın öncesinde yine sendın bana hasar çıkardın ve ödemedin ve itiraz ettin ? . Park mesafesi var onuda korumadın ? . Arkadan adam geliyor sana çarpıyor sende bana çarpıyorsun. Sonra kendine yapılınca foruma geliyorsun ? Bırak bu ayakları.
(09-16-2021, 03:39 PM)SebastıenOGIER demiş ki: [ -> ]Yaptım. Senin gibi yapmadım etmedim diyerek ağlamam merak etme kardeşim. Dediğin olayın öncesinde dibime kadar giren kimdi ? Sendin tabiki. Dibime kadar girerek arkadan vuran kimdi olayın öncesinde yine sendın bana hasar çıkardın ve ödemedin ve itiraz ettin ? . Park mesafesi var onuda korumadın ? . Arkadan adam geliyor sana çarpıyor sende bana çarpıyorsun. Sonra kendine yapılınca foruma geliyorsun ? Bırak bu ayakları.

mpr yi izlersen çarpma anındaki mesafeyi görebilirsin iyi günler
Senin suçun yok, kasıtlı çarpma durumu yok, oyuncudan özür var, hasar ödenmesi zorunlu değil, potenza ya kasıtlı çarpma ve tavırlarından dolayı işlem yapılacak.
[Resim: unknown.png]

Sadece banlanman çarpmaktan değil potenza