oyuna girdim ve pitten çıkarken adam bana çarptı birazbenim suçum olabilir ama o da pitte o kaar hızlı gitmeseydi
ödemicem dedim ve ödemek zzorunlu değil zaten
sonra geldi haram olsun diyim çarptı sanki ondan giden para bana geliyo
mpr: https://www.dosya.tc/server30/5dzs0a/kas_Titli.mpr.html dakikasına gerek yok zaten hemen oyuna yeni girmiştim
kasıtlı çarpma
pıtte oyle benım geldıgımı gorupte mıymıylık edersen carpmadan gecemem
bıraz hatan felan yok hata sende hızlı gelmıyorum orda bana baka baka duruyosun yolun ortasında
bıraz hatan felan yok hata sende hızlı gelmıyorum orda bana baka baka duruyosun yolun ortasında
Merhabalar,
Mpr kayıtlarında görünüyorki oguzhan siz, yola dikkatsiz çıkıyorsunuz aynanıza bakmadan yola çıktığınız için kazaya sebebiyet veriyorsunuz orada hatalısınız.
Ruthless olan oyuncu gerek pitte o hızla gitmesi ve yola çıkacak kişilere zorluk çıkaracak şekilde o hızla gitmeside doğru değildir.
Gerek bu açıdan herhangi bir işlem yada ceza verilmeyecek fakat her ikinizde uyarıya tabi tutulacaksınız.
İyi gazlamar.
İyi oyunlar
Mpr kayıtlarında görünüyorki oguzhan siz, yola dikkatsiz çıkıyorsunuz aynanıza bakmadan yola çıktığınız için kazaya sebebiyet veriyorsunuz orada hatalısınız.
Ruthless olan oyuncu gerek pitte o hızla gitmesi ve yola çıkacak kişilere zorluk çıkaracak şekilde o hızla gitmeside doğru değildir.
Gerek bu açıdan herhangi bir işlem yada ceza verilmeyecek fakat her ikinizde uyarıya tabi tutulacaksınız.
İyi gazlamar.
İyi oyunlar
1 Ziyaretçi