OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: TAKSİ#Palio Kasıtlı Çarpmak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
şikayet eden oyuncunun kullanıcı adı: emrecan0625

şikayet edilen oyuncunun kullanıcı adı: TaTaRRaMcOs

şikayet sebebi: Mprde de gözüktüğü üzere ((mpr zamanı 50:18)) dönerken taksi#palio nickli oyuncuya yanlışlıkla çarpıyorum. Tam özür dileyecekken kasıtlı olarak vurup aracımı yan yatırıyor. Bu sebepten dolayı şikayetçiyim.

MPR: [b]https://s2.dosya.tc/server17/wxpome/palio_kas_Titli.mpr.html[/b]


    iyi günler 
    iyi forumlar
Bende sen bana vurduğun için şikayetciyim knk o zaman buraya kadar uğraşmışsın madem benim yerime kendi kendini de şikayet etmişsin üstelik kendi şeridinde değilsin benim şeridimden geliyorsun. Hem özür diliycek olsan aradan baya uzun zaman geçiyor yazmadın bile hiç bir şey tahminimce klavye kullanmayı pek bilmiyorsun.

Admin ban atacaksan da kaç gün atacağını yazar mısın?

Mesaj kapatacak kadar da küçüksün yani Big Grin
Bende yanlışlıkla ayağımı ani kaldırdğımın için deprajdan ufak bi tıkıttırıyorum tam özür diliycekken foruma gitti arkadaş
baya uzun zaman dediğin dakika bile etmiyor kardeşim. 4 saniye var arada. Sabırlı olsaydın özürümü dileyecektim. Ama sen kasıtlı vurmayı seçtin. Sonrasında söyleseydin paranı atardım dedin. Söz konusu para değil. Zaten ödemek gibi bir zorunluluk yok. Ona laf etmiyorum. Kasıtlı vurman buradaki sebep. Ayrıca konuyu uzatmamak için mesajları kapattım diye yaşım küçük oluyorsa varsın senin dediğin gibi olsun Smile Karşındaki insan büyük te olsa küçük te olsa yaş ayrımı yapman seni biraz küçük düşürüyor. Ayrıca og nin dc sinde olsaydın sesliye gelecektim. Orada konuşup anlaşırdık ama sen og dc sinde banlıymışsın. Ben ne bileyim senin küfür edip kendini haklı çıkarmayacağını ? Daha fazla uzamasın bence. Yetkililer bakıp cevabı yazar.
tm knk
Merhabalar, emrecan0625

Öncelikle forumumuzda report oluşturmak için konu açtığınız için teşekkür ederiz!

Şikayette bulunduğunuz oyuncuya ve size tarafımca işlem uygulanmıştır burada her iki tarafda haksız görülmüştür. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler!

Saygılarımla,
OmSaL
OG Forum Yetkilisi