OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Admin şikayet
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[OG]TOLGA - tolgatulgar07

Mpr - https://s5.dosya.tc/server6/2nh9u6/mprr.mpr.html

Dakikalar -  24:50 - Hız aşımından kovalama başlatıyorum.

31:15 - Oyuncu kaza yaparak karşı şerite uçmaktadır. Bu durumda pit atması gerekmektedir. Bunu bildirmeme rağmen oyuncu pit atmayıp sürmeye devam etmektedir.
Karşı şeride kendi isteğimle uçtum cünkü polis kovalamacasının 2 amacı vardır ya kovalamak ya kaçmak bende kaçan şahıs oldugum için nasıl kaçarım deyip karşı şeridin boş oldugu anda karşı şeride atladım . ve kimseye zarar vermeden bunu başardım ve güzel şekilde kaçtım fakat polis arkadaş beni yakalayamadığı için bunu yaptığını düşünüyorum kendimce haklı oldugumu düşünüyorum
Ciddi değilsen komik ciddiysen dahada komik. Madem bu kadar iyi oyuncusun ve kendinden eminsin  neden foruma atmamak için 10 k teklif ediyorsun . Oval boşta olsa doluda olsa kaza yapanların pit atması zorunludur. takla atıp ovalde durup sonra gazlayan ben değilim. Admin ve 1 yıllık zevkine polislik yapmışsın dediğine göre..
Ama kuralları bilmekten aciz olduğunu bilmiyordum
Admin şikayetiniz üst yetkililere iletilmiştir.
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz admine (tolgatulgar07) Yönetim kararıyla uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: 910e3ak.jpg]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...