OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Dolu Dolu 15dk Ban Kokuyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikle selamın aleyküm biraz uzun bir konu sizleri bekliyor hazırsanız başlayayım. Aslında olay 15 dk içinde oluyor fakat 15dk dolu dolu geçiyor her neyse başlıyorum. Öncelikle ;

'jazzed' s2 nickli arkadaş 5.31de arkadan vuruyor ödemiyor, sonra 5.53de tekrar vuruyor ve yine ödemiyor. Aracı UF1 olduğu için ve ben FZ5 sürdüğüm için bana yazılan ceza ona yazılanın nerdeyse 10 katı oluyor. Daha sonra 6.22de beni sıkıştırıyor ve yine cezayı ödemiyor.

'emrklchan' nickli arkadaş 8.32de bir arkadaşa arkadan vuruyor bana zararı olmuyor burda fakat 9.33 de bana arkadan vuruyor ve ödemiyor. Daha sonra 10.08 de görüldüğü gibi kaza yapmış yolun yarısından fazlasını kapatmış ve pit atmıyor. 

'Ali_06712' nickli eleman 9.09da ters şeritte farketmesem üstüne çıkacağım son anda farkedip kendimi sağa atıyorum. Kazalık durum yok sadece biraz daha dikkat etmesi için uyarı verilebilir.

'demo61' nickli arkadaş ise 9.44de çok kararsız ne yapacak hiç belli değil önce sola kırıyor sonra pit stopa giriyor arkadaşı anlamadım ama kazaya sebebiyet verdi çünkü sağa (ps) gireceğini bilseydim (sinyal verebilir) kaza olmayacaktı fakat sinyal vermediği için kaza oluyor. 

Kazaların bazılarını son anda ss alabildim alabildiklerimi kanıt olarak ekliyorum fakat ekleyemediklerim var (mpr de kaza yaptığımız çıkmıyor çıksaydı eklerdim)

MPR : https://s2.dosya.tc/server17/y9kke9/crash_kaza_ve_daha_fazlas_Ti.mpr.html 

Gerekenin yapılmasını rica ederim zararım karşılanırsa çok sevinirim. Sonuçta 10 15 dk oyuna girip kafamı dağıtayım diyorum fakat daha da sinir stres oluyorum. Kolay gelsin forum ekibi Smile
Merhaba,canerr

Şikayet etmiş olduğunuz jazzed,emrklchan adlı oyunculara uzaklaştırma işlemi,demo61 adlı oyuncuya para cezası işlemi uygulanmıştır.

İyi Oyunlar
İyi Forumlar