OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Hak adaletini Bulsun bişi istemiyorum.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba öncelikle bu forumu daha öncede attım ama yasaklandım 64 portunda engellendim tamam ama diğer sunuculardada banlandım 
Berke tüysüz daha önceden polis ile bi tartışmamız oldu konu kapandı ve sonra başka bi gün Sunucuya giriş yaptım af diledim sadece whatsapp grubuna tekrar alınabilmek için özür diledim vesari şeyler dedim. Admin chatinde ne konuşulduysa bilmiyorum ama oyuncularda filan laf atınca 
Berke tüysüz = Yönetici yaş 18 bana karşı istenmiyorsun bu sunucuda deyip anket yaptı hoşlananlar hoşlanmıyanlar ve ayrıca bunun dışında bana dair whatsapp grubunda küfür etmesi hayır Ben ise oyunda ettim tamam Ban yedim ama Tüm sunuculardan neden Bakın mpr altta koydum ben küfür ettim evet sinirle olabilcek bişey tüm serverle beraber üstüme yürümesi. Herneyse 130 -140 civarı para yatırdım Eğer bi yetkili biri varsa ben cezamı 999 gün olduğunu düşünmüyorum küfürden 10b ceza yazılıyor bildiğim ama onuda geçtim Tamam spamladımda mesajı Bu olmaması gerekir.

Lütfen ve lütfen eğer Sizde müslamansanız Şu mpr'leri detayli inceleyin lütfen rica ediyorum bi yetkili bi kişinin bakmasını istiyorum. 
Sunucuda forumda heryerden banlanmam yani onca beni sunucuda tüm sunucuya karşı küçük düşürmesi sebebinde ben 2 küfür edipte bunu hakediyorsam bişi diyemem.


Berke yetkililere karşı ne dedi bilemiyorum ama şu mprlere bakılsın.

İyi yakşamlar.

S2:whokadir0

Banliyan Yönetici Berke tüysüz
Lütfen infisiyatiniz varsa bi af için tüm sunuculardan oldum.
(Lütfen yetkili bi kişi baksın ve kaldırılmasın ve silinmesin daha farkli bi yetkili vardır umarım)
mpr: https://www.dosya.tc/server36/l9xzso/E.rar&46850676
ban kalkmayacaktır