OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: hem yolda duruyo hemde raporluyo :D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
arkadaş ters şeritte yolda duruyodu pistte olan eğim sebebiyle göremedim ve 160 hız sınırı olduğundan hızlı geliyordum görünce duramadım ve istemeden çarptım bilerek çarpmadığımı da söyledim benden 5k istedi ama yolda durması kendi hatası daha sonra bana kovalamaca olunca orda durman lazım diyor ancak ekranımda hiç bir şekilde siren falan çıkmadı beni şikayet ediceğini söyledi 

mpr alıcaktım kicklendim o yüzden alamadım ama çarptığım arkadaşın aldığı mpr burda

https://s2.dosya.tc/server16/vxvxk4/kaza_mpr_forum.mpr.html

8.3 te başlıyormuş
Polisler kovalamaca başlattıklarında sirenlerini açarlar ek olarak belirli bir mesafede olup kovalamacaya yakın olan oyuncuların ekranına ise duyuru ekranı gelmektedir. "Siren", "Traffic Stop" gibi ibareler bulunmaktadır. Bu ekran geldiğinde diğer oyuncular dikkatli bir şekilde sürmeli, kovalamacaya engel olmamalı, ovaldeyse hızını düşürmeli ve dikkatli bir şekilde ilerlemeye devam etmelidir. Diğer haritalarda ise gerekirse sağa çekip durmalıdır. SİREN yazısı kovalamaca size yaklaştığında daha da büyümektedir. Bu gibi durumlarda sağa geçip yavaşlamalı hatta varsa yolun kenarına çekilip beklenmelidir.

Cruise kurallarının 1. Maddesi olan "Genel Kurallar"ın 1.5 fıkrası:
  • 1.5 Kovalamacalardan uzak durun.
Zanlıya ve polise geçmesi veya manevra yapması için yeterli boşluğu verin. Kovalamacaları sollamayın ya da takip etmeyin. Eğer takip size yaklaşırsa, pasifleşin, yavaşlayın ve durum düzelene kadar bekleyin. Polise ya da zanlıya yardım ETMEYİN.

Herhangi bir olumsuz/yanlış uzaklaştırma söz konusu değildir. 12.03.2022 01:13:33 tarihinde giriş yapabilirsiniz.

İyi Forumlar...

İyi Oyunlar...