OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Polis kovalamacasında 3 arkadaş hem kışkırtıp hem ram yapıyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba ben [POLIS]herqul,

22:38'de başlattığım "dikkatsiz sürüş" kovalamacasında Oxygen isimli kullanıcı ve arkadaşları bana tuzak kurup ram yapıyorlar. Bu mpr yi aldıktan hemen sonra yine aynı şekilde bana çarpan arkadaşlarından birini de aynı sebeple kovalamaya tabi tuttum yine aynı şekilde kafadan son hız çarparak arabamı kullanılamaz hale getirdiler. 

Oxygen isimli kullanıcının s2 adı: mustafacan20

Karşıdan bekleyerek kafadan vuran arkadaşının ismi ise dructar10 onun s2 ismi ise aynı şekil dructar10 şeklinde.

Mpr kaydı alamadığım kovalamcada ise aynı mpr de ismi buluncan BoSsTk51 isimli arkadaşları bana kafadan vuruyor. buna yine mpr de ismi bulunan TOLGA isimli arkadaş şahit.

BoSsTk51'in s2 ismi ise ertugrul5120

MPR linki: https://www.dosya.tc/server36/nw9sxv/kovalamaca_ram.mpr.html

Gereğinin yapılmasını arz ederim, iyi çalışmalar.
Bende olay esnasında oradaydım arabayı sağa çektim polis kovalaması heyecanlı geçiyor diye Polis BEHZAT Ç. yi izlemeye başladım o sırada kovalanan şahısın arkadaşları polise her bir yandan vurup kovalamayı engellemeye çalıştılar hatta başardılar ve polis arabasını pert ettiler . Yine kovalama sonunda şahısın arkadaşı yine engel oldu ve kovalamanın bitmesini sağladı ve kovalanan şahıs polisten kaçtı . Sonra kışkırtıcı cümlelerle zaa - ez - kolay oldu - gibi ezikleyici sözler söylediler belli ki amaçları oyuncuların ve sunucunun keyfini kaçırmak ve kavga ortamı yaratmak . Cezanın en ağırını hak ediyorlar bence
Arkadaşlara forum'a konu açılacağını söylediğimizde "ne olacak birimiz 5 birimiz 3 gün alacağız yine gelcez sonuçta Big Grin" falan yazdılar. Daha önce yaptıkları belliydi, benden sonra bir polis arkadaşa daha yaptılar aynı şeyi. Her seferinde pişkin pişkin beni niye kovaladın, direksiyon kitlendi vs vs. bahanelerle olaydan sıyrılmaya calıstılar. gereği yapılsın lütfen.
Foruma hoşgeldiniz widight , gerekli kanıtlar incelenmiştir , oyuncuya uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır , ayrıca 2. anlattığınız olayın kanıtının bulundurulması gerekli işlem yapılması için şahitin olmasının bir önemi yok kusura bakmayın
[Resim: ip9xi2g.PNG]
İyi oyunlar ...
İyi forumlar ...