OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kovalamaca da polise kışkırtma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikle ben ÇAKIR EDO arkadaşı kovalarken sonlara doğru Ghetto arkadaşını kaçırmak için veya başka bi sebep ile önüme kırıyor ve !hareketet uyarılarına rağmen halen uzaklaşmıyor. Taki chat e admin yazana kadar halen önüme geçiyordu. Admin yazdıktan sonra kayboldular. İkiside arkadaşmış bunu kovalamacadan sonra öğrendim.Gereğini yaparsanız sevinirim.



MPR: https://dosya.co/1i9c2kr905qt/kovalamaca.mpr.html    42:00:00 izlemeye başlıyabilirsiniz.
Öncelikle dediği herşey doğrudur beni kovalıyordu Ghettoda arkadaşım zaten çapraz komşum fakat yakalanmamak için önümüze falan geçmedi makas atacaktı olay bundan ibaret zaten lastiklerim patlamıştı illa ki yakalıyacaktı yani Ghetto yakalayamayı engellemek için falan yapmadı sadece Makas atacaktı kendisi.
Kanka makas atsa basar gider di bizi sollayanları görmedin mi direk sollayıp geçiyorlardı ama senin arkadaşın önüme kırıp birden frene basıyor mpr izlersen görürsün zaten pek anlatacak bir şey yok ya mpr de her şey var
Yani haklısın kanka da bilerek yaptığı birşey degil ki pek makas atıp bizi izlicekmiş uzaktan benim haberim bile yoktu geleceğinden yani bilerek yapmamış.
Şikayette bulunduğunuz oyuncuya işlem uygulanmıştır.
[Resim: unknown.png]