OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: haksız ban yedigimi düşünüyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ban yedigim konu: https://www.osmanligarage.com/showthread.php?tid=8232 

konuyu açan arkadaşla oyunda bir tartışmamız oldu ondan dolayı açmış galiba konuya bakarsanız 16.10da birine vuruyor ve özür dilemeden gidiyor öncelikle birine vurmam bu arkadaşı ne kadar alakadar eder ayrıca özür dilemek zorundamıyım parasını ödedikten sonra adam şikayet etmiyorda sen mi ediyorsun ?
ikinci olarak zaten bakarsanız etrafta kimse yok ve benim birine vurmam imkansız o dakikada . arkadaş hayalet falan görmüyorsa 

6.45 17.20 33.45 gereksiz ve bilinçli olarak ters yapıyor diyor ben o sırada gazladıgım icin hızımı alamayıp terse giriyorum ayrıca kimseyede çarpmıyorum gazladıgım arkadaşımla carpısıyoruz sadece zaten chate yazdıklarından arkadaşım oldugunu sıkıntı olmadıgını anlarsınız kimseye zararım olmadan girmişim bu dakikalarda  ayrıca vipim oldugunu kontrol edebilirsiniz ışıkta yemiyorum zaten. bu arkadaş benle tartıştıgı için beni şikayet etmiş. 
bu konuyu açan arkadaşa en ufak bile bi temasım yok actıgı mprde en ufak bi sohbetimiz bile olmuyor hiçbir türlü zararımda yok ama beni izleyip şikayet ediyor ve ban yiyorum böyle bişey olabilir mi ? yasak degil düzgün araba sürmemkten ve ışıktan kaçmaktan banlanmışım araba benim degil mi kimseye çarpmadan istedigim gibi süremezmiyim. 

kısaca bu arkadaş beni sevmedigi için hareketlerimi izleyip şikayet etmiş onla hiçbir alakam olmamasına ragmen. oyunda yanyana bile geçmemişiz . başkasına zararım olsa zaten onlar şikayet eder bu arkadaş neden beni izleyip şikayet ediyor. 

Haksız banımın açılmasını istiyorum. yetkililerin gerekeni yapması lazım.
Şikayet açma hakkına oyuncu sahiptir, ister izleyici olsun ister olayla alakası olmasın.

Tekrar yapmaman kaydıyla banın kaldırılmıştır.