OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Uyarılara rağmen konu uzatma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
arkadaşımız kaza yaptıktan sonra bir tartışmaya girdi uzatmama rağmen laf dalaşına girdi karşılık verdim sonrasında sustum ve olaydan yarım saat sonra gelip olayı uzatmaya devam etti admin ben 'veled' dedim diye hakaretten işlem uyguladı fakat ona uygulamadı hala uzatmasına rağmen ilk dendiğinde 2500 tl mert k. admin tarafından uyarıdan sonra cezaya çarptılırdı sonrasında yarım saat sonra devam etti herhangi işlem uygulanmadı sohbette benim konuşmalarımı görüyor admin 'veled' dedim diye kick yiyorum fakar aynı sohbette adam da var o görülmüyor adminin tabiriyle gördüğüme uygularım dendi aynı sohbette yazışmayı görmüyorsa benim yazdığımın altında üstünde onun yazdığı varken sadece benimkini görüyorsa buna ben ayrımcılık derim adminin yapmaması gereken bir şeydir.

mpr: https://s7.dosya.tc/server20/oxuonr/olay_uzatma.mpr.html 
olayı uzatan kullanıcının s2 adı: darkwol 
tek taraflı işlem uygulayan admin :emre1906
Uyarıldığı dakikalar veya tartışma ne zaman başladı dakikaları iletir misiniz? İstişareler sonucunda her iki tarafa uzaklaştırma verilebilir.
mpr kaydının sonuna doğru olması lazım

(10-26-2021, 04:56 PM)enesbey5858 demiş ki: [ -> ]Uyarıldığı dakikalar veya tartışma ne zaman başladı dakikaları iletir misiniz? İstişareler sonucunda her iki tarafa uzaklaştırma verilebilir.

mpr kaydının sonuna doğru olması lazım
Sonuna ben de baktım zaten adminin uyardığı yerleri, olayın kapanmasına rağmen ya da olayın başlamasını istiyorum, mpr çok uzun.
Konu kilit.