OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: GTR Araca Yol Vermemek Sol Şerit İşgal Etmek
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
100 Lira para veriyoruz gazlayalım diye şeritler boş olmasına rağmen inatla soldan gidiyorlar ! Üstüne üstlük ban yiyoruz !

Adminlerden bir tanesi bile flood atmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar.

Bir örneği ise Serkan adlı şahsiyet. Oval haritasında gazlıyorum sol şeritte 290'ın altına düşmeden son sürat ilerliyorum. Serkan adlı şahıs en sağ şeritten 200 ile önüme atlıyor. Sağ şerit boş olmasına rağmen sol aynasına hiç bakma tenezzülünde bulunmayarak önüme atlayan Serkan şahsı benim hızım 293 olmasına rağmen yani arada 93 km/h bir fark var erken görüp zor bela frenliyorum flood ve sellektör atmama rağmen hala inatla sol şeritten çıkmıyor. Daha sonra Serkan adlı şahıs Boom adlı oyuncunun önüne kırıyor Boom ise ovalde orta şeritte 80 km hıza düşüyor hızım 215 olduğu için kaçamıyor ve vuruyorum. Boom'a vurduğum için lag nedeniyle Boom Serkan adlı şahsa sekiyor kaza yaşanıyor.

Benim herhangi bir hatam yokken üstüne üstlük 2 gün banlanıyorum. Boom adlı oyuncu ve Serkan şahsı banlanması gerekirken benim banlamam birazcık, daha doğrusu fazlasıyla saçma. Adil olun, olaya vakıf olun ondan sonra işlem yapın.

MPR Başlangıç : 10.30

MPR Dosya Linki : https://s6.dosya.tc/server4/znocf4/sirkannn.rar.html


Dip not : Adminler Sürekli olarak kazalar yaşanabilir ödemek zorunlu değildir Flood'u ve Duyurusu atıyor. Madem ödemek zorunlu değil ben niye ban yiyorum ?  
MPR kaydının detaylı incelenmesinin ardından şikayet etmiş olduğunuz oyunculara (sivasli_58 - memocan) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

sivasli_58 Uzaklaştırma
MPR Kaydının 6:59.90 süresinde kontrolü kaybetmesi: https://www.hizliresim.com/9hdj5ms
MPR Kaydının 7:02.57 süresinde kontrolü kaybetmiş olmasına rağmen pit atmamak: https://www.hizliresim.com/e2mr4qq
[Resim: 3o4zohm.png]

memocan Uzaklaştırma
MPR Kaydının 24:00.02 süresinde kaza yapıp kontrolü kaybetmesi: https://www.hizliresim.com/jft54ry
MPR Kaydının 24:02.77 süresinde kaza yaptıktan sonra yola devam etmesi ve arkadan gelen oyuncuyu tehlikeye düşürmek: https://www.hizliresim.com/6zplx0z
MPR Kaydının 24:16.09 süresinde tali yola orta şeritten bağlanmaya çalışmak ani frenlemeden kaynaklı kazaya sebebiyet vermek: https://www.hizliresim.com/5ciagtc
[Resim: nwu6o2r.png]

İlgili MPR kaydındaki süreler kullanılmıştır. https://s6.dosya.tc/server4/lo1jn7/boos.mpr.html

İyi Forumlar...

İyi Oyunlar...