OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kazaya Sebebiyet - Dikkatsiz Sürüş
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
çarpan kişi > MAJOR
s2.adı > ahlalrooney

Ben > potenza
s2.adım > SebastienOGIER


MPR DOSYASI
https://s6.dosya.tc/server4/2phel8/major.mpr.rar.html

21:32 ile 21:42 arasında geçiyor.

Gerekenin yapılacağına inaniyorum saygılar iyi oyunlar



Ek şikayet (hakaret - argo)
foruma vereceğimi söylediğimde hakaret ediyor resimde belirttim gözüküyor zaten
https://www.hizliresim.com/l51xmqt
Haklıyım arabanın kaydığını ve paramın olmadığını sana belirttim ama hala çocukca ve ergence davranıyorsun admin arkadaşlar gerekli işlemi uyguluya bilirler ama server böyle ergenler yüzünden gitmesini istemem iyi oyunlar iyi forumlar herkese.
Forum admini arkadaşlar, arkadaşın yorumunu da dikkate alırsanız sevinirim karşıdaki insani tanımayarak ''aptal,ergen,çocuk'' gibi laflar söylüyor. Bunları dikkate alırsanız sevinirim.
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz oyuncuya (ahlalrooney) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: 3cknghv.png]

MPR kaydında vtec programı kullandığı tespit edildiği için (ani hızlanma-devir sekmesi) uzaklaştırma süresi arttırılmış şekildedir.
[Resim: tjrfq65.jpg]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...
(09-05-2021, 11:23 AM)MAJOR demiş ki: [ -> ]Haklıyım arabanın kaydığını ve paramın olmadığını sana belirttim ama hala çocukca ve ergence davranıyorsun admin arkadaşlar gerekli işlemi uyguluya bilirler ama server böyle ergenler yüzünden gitmesini istemem iyi oyunlar iyi forumlar herkese.

Forum Kurallarının 4. Maddesini ihlalinden dolayı 5 günlük forumdan uzaklaştırılıyorsun.

4-) Kişilerin onurlarını zedeleyici Argo yada küfürlü konuşanların mesajları silinip 5 günden az olmamak üzere 365 güne kadar banlanır.