OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: ADIMA YAPILAN HAKARETLER...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikler Selamün Aleyküm, dün yani (25.08.2021) normal sürerken adam ısıkta durmustu hatam affola arkadan çarptım sebebi ise geç görmem + adamın 1 2 araba boşlukla ısıkta geride durması herneyse gerekli cezaları yedik zaten amma ve lakin o şahıs açtıgı forumda adıma yaptıgı uslupsuzluk saygısızlık ve oyunda yaptıgı saygısızlıklardan 3x ban yemesi gerekirken yemedi o şahısın loglarına bakabilirsiniz 3 kere küfürden atılıyo ve forumda adıma acılan forumda bana karşı ''kanser çocuk'' yazmasına ve benim ona hiç hakaret etmeyip sadece özür dilemediğim için ban yemem çok pardon ama saçmalık banımın açılmasını arz ediyorum. Üstelik bahsettiğim kişinin ban listesine bakınca küfür ettiği gerekcesiyle yediği banlar gözüküyor burda yalan bir durum yok.

https://www.hizliresim.com/lvs0f1o SunGBay ve M E L İ H arkadaşı ile yaptıgı hakaret.

++ Bundan önce mpr kaydım olmadıgı için ss alamadıgım ama log kaydına bakınca göreceğiniz 2x Furkan Aksoy tarafından yapılan uyarı kicklerini görebilirsiniz BU ŞAHIS İLE AYNI GÜNLÜK BAN YEMEK GERCEKTEN OZUR DİLERİM AMA SAÇMALIK... Ben sadece hakaret ettikleri için onları umursamamayıp tamam ok diyip geçiştirdim admin konu kapat dediği içinde birşey deme gereği duymadım.
Oyuncu şu anda size argo kullanımından banlı, daha önceden uyarısı olmuş olabilir evet ama biz banlarken her zaman log kayıtlarına bakıp banlamıyoruz. Ve offline da kayıtlar gözükmüyor.
Kanser çocuğa geliyorsak öyle mpr almasına [şikayetçi] olduğun için forumdan uzaklaştırıyorum.
Fakat banın kaldırılmayacaktır.

[Resim: unknown.png]