OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: HAKARET !!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Selam ss de gördüğün gibi WÜNDEWUFFER isimli arkadaş bana hakaret ediyor sebebi ise mecburiyetten ters şeride geçmem oyun da adminin
insimi gözüküyor ama kendisi sunucuda olmadığı için crash gravlar afk lar doluydu tünel çıkışı benzinliğin girişinin orda diğer bir kullanıcı afk olduğu için mecbur karşı şeride geçiyorum arkadaş da yol sonu olmasına rağmen süratli bir şekilde bana çarpıp daha sonrasın da hakaret ediyor.

S2 ADI ve oyun içi Kullanıcı adı SS lerde mevcuttur.

https://www.hizliresim.com/g3ux8yo

https://www.hizliresim.com/jsmbh71

https://www.hizliresim.com/717duy7
Merhabalar hasanturk,

Şikayet etmiş olduğunuz kullanıcının S2 adında tamamen Türkçe karakter olmadığı için herhangi bir işlem yapamıyoruz, lütfen direk oyun içinden kopyalayıp bu konunun altına yapıştırın. Şikayet etmiş olduğunuz kullanıcının S2 adını konunun altına göndermediğiniz taktirde, konunuz 21.08.2021 tarihinde saat 16.00'da otomatik olarak kilitlenecektir.

Keyifli sürüşler, iyi eğlenceler..

Saygılarımla,
KayraaT
Oyuncunun S2 farklı bir oyuncular tarafından bulunmuştur ve şikayet etmiş olduğunuz kullanıcıya gerekli uzaklaştırma işlemi tarafımca yapılmıştır, lütfen ilerleyen zamanlarda göndermiş olacağınız raporlarınızda şikayet etmiş olduğunuz kullanıcının S2 adını konu açıklamasına yazmayı unutmayın!
[Resim: bm1c0n8.png]

Keyifli sürüşler, iyi eğlenceler..

Saygılarımla,
KayraaT