OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kazaya sebebiyet+ovalde pit atmama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ovalde normal bir şekilde giderken haritadan hızlı gelen birisini gördüm en sağa geçtim sabit 4. vites 169 giderken dalgınlık ile bir anda mamiye çarptım sonrasında çarptığım gibi pit attım ve chatte "yapacağın işi" yazdı, sanki ben orada kaza yapıp pit atmamışım gibi. mpr kaydını kapattıktan sonra shift-p yapmak zor olmamalı yazdım, dc gel falan dedi. ama cidden shift-p yapmak zor olmamalı..

https://s6.dosya.tc/server4/0pis8g/Mami_ovalde_pit_atmama..mpr.html
55.21    ELBURUNO-
MPR i dikkatlice izlersen -yapacagın işi- kelimelerini sana demedigimi anlarsın.Sağ şeritten düzgünce giderken altında fzr olan oyuncu nasıl oluyorsa bana çarpıyor,solumdan geçmek varken Smile ne hasarımı ödüyor,ne kusura bakma diyor ne diyim tebrik mi edeyim adamı.Pit atmama konusuna gelirsek gördüğün gibi adamdan 1 saniye sonra sen vuruyosun ne yapayım ben pit atmak için canımı mı vereyim.En hızlı şekilde atmaya çalıştım piti o kadar oldu.
onu ben çarptıktan sonra söylediğin için burada belirttim, discord çağırma meselesinde ne diyeceğini herkes biliyor Big Grin
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup en sağ şeritten veya en soldan şeritten geçebilme durumunuz varken siz oyuncuya bilerek/kasıtlı çarpmayı tercih etmişsiniz hal böyle olunca herhangi bir işleme vs. gerek yoktur. O oyuncuya çarpmamış olsaydınız durum daha farklı sonuçlanabilirdi.

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...