OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kazaya Sebebiyet
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
sisley54 -  arkadaş kovalamacada bilerek pit alanına girip kovalamaca yapıyo bize carpıyo s0ornada hiç bişey olmamış gibi gidiyo 



https://s5.dosya.tc/server4/ebf5e4/forum.mpr.html

22:48:56 bu dakkikadan itibaren izleyin



Not: Og adimlerine sesleniyorum bazı oyuncular lotoyu soruyorlar burda diyorum napim diyo napim aşireti og yi basmış ilgilenin yav şunalrla herşeye napim diyolar gözünüzü sevem ilgilenin chate kötü söz yazıcam yazamıyom lütfen.
Polisler kovalamaca başlattıklarında sirenlerini açarlar ek olarak belirli bir mesafede olup kovalamacaya yakın olan oyuncuların ekranına ise duyuru ekranı gelmektedir. "Siren", "Traffic Stop" gibi ibareler bulunmaktadır. Bu ekran geldiğinde diğer oyuncular dikkatli bir şekilde sürmeli, kovalamacaya engel olmamalı, ovaldeyse hızını düşürmeli ve dikkatli bir şekilde ilerlemeye devam etmelidir. Diğer haritalarda ise gerekirse sağa çekip durmalıdır. SİREN yazısı kovalamaca size yaklaştığında daha da büyümektedir. Bu gibi durumlarda sağa geçip yavaşlamalı hatta varsa yolun kenarına çekilip beklenmelidir.
Cruise kurallarının 1. Maddesi olan "Genel Kurallar"ın 1.5 fıkrası:
  • 1.5 Kovalamacalardan uzak durun.
Zanlıya ve polise geçmesi veya manevra yapması için yeterli boşluğu verin. Kovalamacaları sollamayın ya da takip etmeyin. Eğer takip size yaklaşırsa, pasifleşin, yavaşlayın ve durum düzelene kadar bekleyin. Polise ya da zanlıya yardım ETMEYİN.

Yine de yaşamış olduğunuz bu duruma istinaden 500TL para hesabınıza tarafımca atılmıştır.

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...