OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Cruise bilerek çarpma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
1:02:10.00 dan sonra Muhammetdyr02 kullanıcı adlı LYNCH nickli oyuncu arkamdan gelirken virajı alamadığı için sağ şeritten orta şeride geçtim daha sonra bana çarptı ve hasarımı ödemedi,kusura bakma bile demedi.Kazayı MAMI nickli oyuncudan yani benim gözümden izlerseniz daha rahat anlarsınız olayı.Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

[color=var(--text-link)]https://dosya.co/mgpowgm6i2er/lynch.mpr.html[/color]

konuya bir ekleme yapmak istiyorum LYNCH nickli oyuncu 1:02:20.00 dan sonra da serkan©‹ nickli oyuncuya da çarpıp ona da aynı şekilde hasar parasını atmamış.Serkan ın forum hesabı olmadığı için rica etti buraya yazdım.
kasıtlı bir şekilde vurmadım mauseda sorun olduğu için vurdum 1:03:01 de izlerseniz görürsünüz bir sıkıntı olduğunu zaten vurduktan sonra kusura bakma seklinde yazı yazdım serkana ayrıca kaza yaptıktan sonra kaza hasarını ödemek zorunlu değil
https://resimyukle.link/i/4TWYUZ
hasar ödemek zorunlu değilse sana gördüğüm her yerde çarpayım o zaman.Birde mausun bozulduysa klavyen bozulmadı ya bana demedin kusura bakma diye.
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz oyuncuya (Muhammetdyr02) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: oyairae.png]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...