OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: kasıtlı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
İyi Günler Dilerim  Fz5 ile orta Şerit Gazlıyor İken (SoulflyHK) isimli arkadaş 169 altı orta şerite giriyor ve aynasına bakmadan girdiği için vuruyor ve zararım karşılanmıyor bunada eywallah aynana bak gibisinden konuştuğum zaman erkekleniyor  Foruma Atmazsan Adam Değilsin Diyor Ve Sinirlenip Hakaret Ediyorum Yediğim Ban Eywallah itirazım yok ama gidip de (SoulflyHK) isimli şahısa 500tl ceza kesiyorsunuz
ben ban yiyorum adaletli olun biraz 169 altı orta şerit geçiyor ve hakaret yiyorum gerekenin yapılmasını istiyorum iyi günler https://www.dosya.tc/server34/dpfcui/_T_0Ibrahim__7-__3ibrahimknbr.mpr.html mpr de budur (25.20) kaza anı  (26.00)  (28.00) tartışma anı (Pit Atmadığım İçin QYAR isimli arkadaşa vuruyorum ve özür dileyip zararını karşıladım)
maşşallah bütün herkezin konularına bakılıyor bizimkine bakılmıyor bravoo
Merhaba,

Öncelikle;

  • Lastikleriniz sıcak olduğu için diğer oyunculardan uzak ya da onların yanından (özellikle virajda) yavaş ve mesafeli şekilde geçmeniz gerek.
  • Oyuncu önünüze (isteyerek, istemeyerek) kırabilir. Çünkü arkasında hemen başka birisi var.
  • Hem gazlıyorsanız ve orta şeritte sizden yavaş olan (169 Km/h) var ise en soldan onları geçmeniz gerekmekte.
Bunları yapmadığınız için zaten ilk kaza yaşandı. İkinci kazada SoulflyHK adlı oyuncu orta ve sağ şeridin arasında, dediğim gibi lastikleriniz sıcak olduğu için kayıyorsunuz ve haliyle oyuncuya vuruyorsunuz. Onu es geçtim. Hadi o frene basmadı diyelim, e peki siz neden frene basmadınız? Kaya kaya olsa bile bir mesafe olduğu için durabilirdiniz. Sonunda ise kaza yaptığınız halde pit atmamanızda bulunuyor. Banınızın bile yükseltilmesi gerek şu an.

SoulflyHK adlı oyuncu ani direksiyon çevirdiği için manevrasını kaybetmiş ve size vurmuş, bunun kasti olup olmadığını ilk incelememde de kesin olarak karar alamadım fakat konu üzerinde durunca kasti olarak çarptığını, kazaya sebebiyet verdiği için ekstra 750TL ceza kesmeyi uygun gördüm. Oyuncuya bu konulardan solayı toplam 1250TL ceza kesildi.

Oyuncu orta şeride geçebilir sizin de sol şeritte olmanız gerekmekteydi. Lütfen daha dikkatli olunuz. 

Oyuncuya işlem yapılmıştır.

İyi Oyunlar.

İyi Forumlar.