OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: ADMİN ŞİKAYET
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
yaklaşık 4-5 senedir bu sunucudayım oyun içi kullanıcı adım Cadde#Burak bilen bilir bu zamana kadar sürekli bu nickle oyuna geldim 1 admin bile hiç bi şekilde müdahale etmedi çünkü cadde bi klan tagı değil müdahale edilecek bir durum yok ortada :d ama bu gün 2 admin arkadaş kayra be nazimcan uysal tagı çıkarmamı istedi açıklama yaptım bu zamana kadar kimse benden böyle bişey istemedi diye biz istiyoruz falan ego yapmaya başladılar anlamadım kurucu falanmı sanıyolar kendilerini açıklama yapıyorum dinlemiyolarda kendi saygısızlıkları ilgilenirseniz sevinirim Smile

arkadaşlar kendine yediremeyip 2 gün ban attı askmdnbashjdnbashjdbashjdas neyse sabır diliyorum Smile
Merhabalar Burak77,

Öncelikle yanlış yere konu açtığın için uyarı puanı alacaksın. Konun "Sunucu 61-62-63 Admin Şikayet"e taşındı. Seni ben ve diğer admin arkadaşım birden fazla kez uyardık tagını çıkart diye. Sözlü 3 defa uyarı aldıktan sonrasında kicklendin ve aynı tagla geldin yaklaşık 3-4 dakika bekledik tagını kaldırmanı yeniden kaldırmayınca işlem yaptık herhangi bir yanlış işlem söz konusu değil. Fakat yine de admin şikayetin yöneticilere bildirildi beklemede kalın.
(07-13-2021, 12:16 PM)Burak77 demiş ki: [ -> ]yaklaşık 4-5 senedir bu sunucudayım oyun içi kullanıcı adım Cadde#Burak bilen bilir bu zamana kadar sürekli bu nickle oyuna geldim 1 admin bile hiç bi şekilde müdahale etmedi çünkü cadde bi klan tagı değil müdahale edilecek bir durum yok ortada :d ama bu gün 2 admin arkadaş kayra be nazimcan uysal tagı çıkarmamı istedi açıklama yaptım bu zamana kadar kimse benden böyle bişey istemedi diye biz istiyoruz falan ego yapmaya başladılar anlamadım kurucu falanmı sanıyolar kendilerini açıklama yapıyorum dinlemiyolarda kendi saygısızlıkları ilgilenirseniz sevinirim Smile

arkadaşlar kendine yediremeyip 2 gün ban attı askmdnbashjdnbashjdbashjdas neyse sabır diliyorum Smile

Öncelikle adım Nazımcan değil Nazmican.Yaklaşık 4 5 senedir bu nicki kullanıyorsan ve sana herhangi bir admin bir müdahale etmediyse bu benim sorunum değil.Bize tag kullanımı yasak deniyor ve bizde tag çıkarttırıyoruz.Ego yapmak istesem burda ego yapmam ayrıca size karşı bir saygısızlıkta yapmadım.
İyi Günler
Portlar içerisinde tag kullanımı tamamen yasak. Zaten fark ettiyseniz bağlantı listesindeki nicklere bakarsanız tüm oyuncular tagsız bir şekilde nicklerini kullanmaktalar. Tag kullanan oyuncularımız önce adminler tarafından uyarıldıktan sonra hâlâ çıkartmayıp kullanmaya devam ettikleri takdirde uzaklaştırma işlemi alırlar. Adminler seni kullanmaman konusunda uyarmalarına rağmen hâlâ çıkartmayıp kullanmaya devam ediyorsun.
Adminler herhangi bir olumsuz/yanlış işlem yapmamışlardır. 
Almış olduğun uzaklaştırma işlemi kaldırılmayacaktır.

İyi Forumlar...

İyi Oyunlar...