OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kasıtlı Çarpma ve Sıkıştırma Sonrası Ban ''potenza''(SebastienOGIER)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Ekteki MPR kaydında görülmek üzere dakika 02:07:50 den sonra çarptığım bir kişinin ''Ödeyecek misin'' demesinin ardından göster attım ve -8800 civarında param bulunuyordu daha sonrasındayol vermeme rağmen fz5 ile gelip sıkıştırdı XFR 500 den aşağı ceza yazmıyor önce potenza ya daha sonra BünyaminUzun a çarptım daha sonra eds den geçtim ve ban yedim bankamda 30k param vardı polise girip - yi kapatacaktım ama sıkıştırıldığım için ban yedim eğer haklıysam banımın kalkmasını istiyorum.


MPR: 
https://dosya.co/8l2iw0ggidab/MPR_DGNN.mpr.html
değerli kardeşim. paranı - 8 bin veya -9 bin yaparken bana mı sordun ? 15 veya 20 defa eds den geçerken bana mı sordun ? Zaten gazlıyorsun paran eksi ? Paranı ekside tutmanın anlamı ne ? param var diyorsun ödicem diyorsun sacmalık. kaza olablır dıye ben bile üstümde para tutuyorum. oyunu fare ile oynuyorum . kasıtlı yptıgım birşey değildir. ben senin paranı eksi de olduğnu nerden bileyim. Bankam da 30k var diyorsun ama eksi de geziyorsun ben olmasam bile bskası olsaydı bile o çarpsa yine ban yicektin yani. bu durumda ben senin paranı eksi de olduğunu bilemem dediğim gibi fare ile oynuyorum oyunu. 30k var ise ödeseydin eksini de böyle de iflas etmezdin benim suçum değil.

NOT : Geçen ayın 7 sinde admin batını şikayette bulunmuş ve o zman da parası -9800 miş ve batına uyarı verilmiştir. komplo mu ne yapıyor anlamadım milletin üzerine mi oynuyorsun onuda anlamış değilim . bu konuyu da değerlendirilmesini istiyorum. o zmandan beri eksini neden ödemedin ?
Konu inceleme altındadır. Bu süre zarfında beklemede kalın.


Merhaba,



Öncelikle çok agresif bir konu ile karşı karşıyayız. Önümüzde birçok alternatif var. En uygun olanı yaptık ve bu alternatifi açıklıyorum.



Vixen, madem bankanda 30K paran var neden bunu iflas etmeden 1 tur önce olan kazadan sonra polise girerek çekmedin?

[Resim: unknown.png]

Kazadan 1 tur önce buraya girip paranı çeksen bunların hiçbiri olmazdı.

Potenza, neden şeridi ortalayıp gidiyordun?

[Resim: unknown.png]

Vixen yasaklı bölgeye girmemek için önüne kırmış olabilir fakat ne orta şerittesin ne de sol şeritte. Bu sebepten ötürü önüne bir nevi kırmış olarak konuya bakıldı. Burada frene basıp mesafe bırakabilirdin, ya da tam olarak sol şeride geçebilirdin. 


Burada ise şerit ortalaman sonucu oyuncu sıkışmış, 

[Resim: unknown.png]



Vixen, neden daha önceden sağa kırıp frene basmadın. Eğer böyle yapsan hem Potenza'dan hem de Bünyamin Uzun'dan uzakta olacağın için kaza yaşamayıp EDS den ceza almazdın. 


[Resim: unknown.png]

Potenza bu gibi durumların yaşanmaması için mesafe bırakmalıydın. Bırakmadığın için heyecan yapmış olabilirsin ve bu gibi hareketlerde bulunabilirsin.


Vixen : Paranın - de olduğunu bile bile gazlayıp 1 tur önceden paranı çekmediğin için banın kaldırılmayacak (Olayın benzeri yaşandı. İncelemek İçin Tıkla.)



Potenza : Takip mesafesini korumaman sonucu oyuncuya vurman dolayısıyla işlem uygulandı.



[Resim: unknown.png]



İyi Oyunlar.



İyi Forumlar.