OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Şeritde duramama çarpma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikle İyi günler . Fearless adlı arkadaşımız bana 2 kez çarptı 1. si köprüde 2. side oval başında olmak üzere .

Şikayet eden bilgileri :

T E K E L 19
ByDeli0

Şikayet eden bilgileri :

FEARLESS
babamereba35

Mpr Bilgiler :

Çarpma süreleri : 

3:01:78
3:50:24

Mpr Link : https://www.mediafire.com/file/9b48s9ngjhb0qkc/fearles.mpr/file
(Mpr dakikalarına bakmadan yazıyorum)

169km altı olanlar sol şerit yasak bende genellikle geçmemeye çalışıyorum ara sıra arkam boş olduğunda giriyorum  köprüye az kala orta seride geçtim tekel adlı kişi
1-aynaya bakmıyor
2-yanındaki aracı kasıtlı sıkıştırıyor
3 frenlesemesi veya pıt stop noktasına doğru yönelmesi gerekirken beni sıkıştırıp 250+ TL hasr veriyor sonra oval çıkış noktasında beni kasıtlı olarak vurmaya deneyecegine bildiğim için onu yanımdan uzaklaştırmak amaçlı hafif hafif sağ ve sol yapıyorum bı anda vurmamasi için ama Tekel adlı kişi benim aracımın arka tamponuna vurup savurmaya çalışıyor bende kendimi bı dengeye sokmak için uğraşırken bı yandanda vurmamasi için onun üzerine doğru yoneliyorum kendisi araç sürmeyi sadece gaza basıp direksiyon sallamaktan ibaret sandığı için böyle bir kazaya mağdur kalıyor.
Merhaba,

İki yerde de siz hatalısınız. 

İlk zamanda frene bassanız bunların hiçbiri olmaz. Ayağınızın altında fren var kullanmıyorsunuz. geçiş üstünlüğü FEARLESS adlı kişide.

İkinci zamanda ise kasti olarak vurduğunuz için araç hasar alıyor o sıra bug olup fırlıyorsunuz. Bu sizin yüzünüzden başa geldiği için tüm işlemler başınıza patladı.

[Resim: unknown.png]

İyi Oyunlar.

İyi Forumlar.