OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: BOOMMM Hakaret Ediyor Ve Aşşağılıyor !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
BOOMMM(memocan) adlı oyuncu event saatleri sırasında server içerisinde siyaset konuları ufak ufak konuşulmaya başlandı. Susmalarını siyaset konusunu kapatmalarını istedim aralarından BOOMMM adlı şahıs bana "siyaset yapmadık beynin mi almıyo" cümlesini 47 kişinin içerisinde beni küçük düşürecek derecede söylemde bulundu. Henüz daha siyaset ne bilmeyecek yaştalar, kulaktan dolma bilgiler ile konuşuyorlar sonra susun diyince hakarete uğruyorum. Alabileceği maksimum cezayı almasını istiyorum. Server içerisinde siyaset yapmanın yasak olduğu yazılı kural olarak kurallar bölümünde de bulunmakta.

https://resmim.net/i/2021-03-30-21-09-07334.ZFoUR
Yaşım 19, siyaset yapacak yaştayım ve bu seni ilgilendirmez ki sunucu kurallarına aykırı olan siyaset konuşmalarını yapmadım. Sadece bir ss atıp konuşmaların öncesini göstermeden bana siyaset yaptı diye ithamda bulunuyorsun. 1.10.15'den itibaren chati okursanız eğer siyasetle alakalı bir şey konuşmadığımı görebilirsiniz. Herkesin siyaset yapmadık diye karşı çıkışı ve senin hala siyaset yapmayın diye caps açıp spam yapışını da atsaydın keşke.
Söylediğimin arkasındayım çünkü defalarca kez siyaset yapmadık dememize rağmen devam ettin. Böyle basit bir mevzuyu spamlarınla uzatarak beni ve diğer oyuncuları kışkırttın, akabinde bu ekran görüntüsünde ki cümleyi kurdum. Kararı yetkililer verir fakat kendimi açıklama gereği duydum. 

Dosya biraz büyük şimdiden kusuruma bakmayın.

Mpr : https://s6.dosya.tc/server/wg1o5n/_cd.mpr.html
Açık açık beyan etmesenizde şuan hükümette olan insanlara ithamda bulundunuz ben sizin sallamalarınızı veya yaptığınız siyaseti çekmek zorunda değilim çok siyaset yapmak istiyorsan özel bir chat kurarsın ordan istediğini konuşursun. Bana oyun içerisinde sen kimsin ki hakaret ediyorsun? yaşın madem 19 büyüklerine saygıyı bu saatten sonra ben öğretecek değilim karşındaki insan 21 yaşında haddini ve sınırlarını aşmadan benimle konuş ! Karşında mahalledeki abin yok senin haddini aşma !
Merhaba,

Ortada herhangi bir kuruma, devlet yetkililerine, partilere ve birliklere müsade eden cümleler kelimeler yok. Virüs ve vaka sayıları artık gündeme oturan laflar. Bunlar siyasete girmez ama oyuncunun size ettiği hakaretten dolayı işlem yapıldı. 

[Resim: unknown.png]

İyi Oyunlar.

İyi Forumlar.