OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Polis Tagında Yanladığım Gerekçesiyle Boşa Banlanmışım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Yükleyeceğim mpr kaydında görüleceği üzere kovalama'dan yeni çıkmış ve yaşadığım olaydan dolayı gerginliğin vermiş olduğu dalgınlık var.
City haritasında aracım hasarlı ve lastiklerim sıcak olduğu için pite gireceğim esnada sağ şeritte giderken arkamdan gelen aracı görmediğim için son anda fark ettiğimde gaza asıldım ki o da bende ceza yemiyelim, gaza basmasam o hızda dönsem vuracağını bildiğim için tam güç verdim ortada yanlama söz konusu değil sadece ceza yememek için gaza bastım ve lastiklerim sıcak olduğu ve tcs kapalı olduğu için kaydı (yanlamak istesem o virajı bağlarım yarım bırakmam ve direksiyon açım öyle olmaz tam güç verdiğim için ve direksiyonda döndüğü için araba haliyle fizik kurallarına göre kayması gerekiyor), ama ortada yine bir yanlama drift atma söz konusu değil Sırf banlamak ve işlem yapmak için bir olay var ortada. 
Atılan haksız ban'ın en kısa sürede kalkmasını temenni ediyorum. İyi Oyunlar...

https://dosya.co/0x9lvekaopgj/Bero_drift_polis.mpr.html 
Merhaba,

MPR'de de görüldüğü gibi sağ şeritten sol taraftaki pitin girişine gireceksiniz. Solda kalsanız daha iyi olurdu buna dikkat edin. Sağ şeritten çıkıp sol şeritte döneceğiniz zaman arkanızdan Mongue geldiği için çarpmamak adına gaza basıyorsunuz ve aracınız kayıyor.

Ban açılacaktır.

İyi Oyunlar.

İyi Forumlar.