OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: HAKKIMI İSTİYORUM, BU SAHIZA BAN!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikler merhabalar, lütfen formumu dikkatli ve sonuna kadar okuyunuz.

Oyundaki ismi   Deniz A.   Olan şahız 1gün önce bana bilerek çarparak paramı "-7500" yaptı!!! şimdi siz ona gidip söyleseniz böyle böyle yapmışsın diye bu doğru değil gibi cümleler kurar peki neden mi??? ÇÜNKÜ BEN O SIRADA PARAM - LERE DÜŞMESİN DİYE KAÇMAYA ÇALIŞIYORDUM, SS ALAMADIM!
Şuan onun yüzünden param -9.500 ve ONUN YÜZÜNDEN BAN YİYECEĞİM, ÇOK SİNİRLİYİM! Yaklaşık 15bin 20bin paramı 10-15dk içerisinde - lere düşürdü! O sırada okadar telaşlı oluyorsunuzki pit atmak aklınıza gelmiyor!!! PARAMIN GERİ ÖDENMESİNİ İSTİYORUM VE ŞAHIZIN BÜYÜK BİR CEZA ALMASINI İSTİYORUM, BURADA SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM RESMEN!!! Lütfen paramı bana geri ödeyin ve şahıza büyük ama çok büyük bir ceza verin!!!

Oyuncu Adım: »•LoL•«

Şahızın Oyuncu Adı: Deniz A.


Gerekli işlemlerin uygulanmasını istiyorum ve lütfen paramın ödenmesini istiyorum!!!

Angry
Öncelikle kanıt iletin. Oyuncunun sizin 15 20 bin paranızı alması için içinizden geçmesi gerek. Verdiğiniz miktarda emin misiniz?
(03-22-2021, 10:50 PM)recepfy demiş ki: [ -> ]Öncelikle kanıt iletin. Oyuncunun sizin 15 20 bin paranızı alması için içinizden geçmesi gerek. Verdiğiniz miktarda emin misiniz?

İçimden geçti zaten bir mapte benzinliğin demirlerinin içinden geçebiliyordun adam bana crash hilesi açmış gibi uçuyordu bi ters dönüyordum bi oraya uçuyordum bi buraya uçuyordum ben kanıt alamadım ama bana inanmanız gerek ben bir an önce şahıza gerekli cezanın uygulanmasını istiyorum. He bu arada 20 bin değilde neredeyse 10 bin param gitti işte hakkımı istiyorum!
Maalesef kanıtsızişlem yapamayız. Kanıtı başkalarından alın aksi takdirde işlem yapılmayacaktır.
konu zaman aşımına uğradığı için kapatılmıştır.