OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: FATİH ATKTAN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
1-öncelikle  mpr de verdiğim süreden itibaren izediğinizde şahıs önce adminin önüne kırıyor devamında iste arkadan kastılı bir şekilde bana çarpıyor nedensizce fren falan da yapmıyor direk gaza basıyor görüyorsunuz kasıtlı olduğu ortada zaten admine söylüyorum olay gözünün önünde olduı diye fakat o ilk başta ilgilenmiyor sonra ben üsteleyince sadece bir kick atıyor ban sebebi olan şeye. zaten arkadaşı olduğu belli görevini yapmıyorsun dediğimde ise saniyesinde beni banladı sebebi ise tartışma ortamı yaratmak dedi fakat arkadaşım tartışma ortamı yarattımı diye sorduğunda yoo yaratmadı gibisinden söyledi gitsin şikayet etsin dedi i önüne kırınca bir şey yapmadı önünde oldu olay bilmemezlikten geldi mpr izlicem vs dedi zaten admin hakkında ayrı bi konu açıcam şu anda kasıtlı çarpan şahıs hakkında yazıyorum..
mpr : https://s4.dosya.tc/server13/veror4/fatik_aktan_kas_Titli_carpma.mpr.html
süre 19.15.00 dan itibaren izleyebilriisniz admin yanında zaten hemen ona da isterseniz bakarsınız 
şahısın adı : FATİHAKTAN
ŞAHISIN K.ADI :fatih


2-AYNI ŞAHIS BURDA DA KASITLI BİR ŞEKİLDE ÖNÜME KIRIYOR VE HIZI 160 ÜSTÜNE ÇIKMADAN SOLA ATLIYOR
İNSAN GİBİ DİYORUM Kİ BAK BU 2 OLDU NE ALIP VEREMEDİĞİN VAR FORUMA ATMİCAKTIM AMA ATICAM sonra iş ciddeye binince abi işte dc gel derdimi anlatayım kb ayaklarına yatıyor ama farketmez. 
 bu şahışdan yediğim -2000 tl cezayı tarafıma karşılanmasını ve alacağı en ağır cezayı almasını forum yetkili kardeşlerime arz ederim 
mpr:https://s4.dosya.tc/server13/ognk51/fatih_city2.mpr.html
SÜRE 4.10.00
iyi oyunlar 
iyi forumlar ALONE ANGEL adlı admine ayrı konu açılacaktır Smile
Merhaba,

Oyuncuyu MPR de birçok kez incelediğim zaman oyuncunun çok dikkatsiz, oyunculara çarpmasını gördüm. Gerekli işlemleri uygulamış bulunmaktayım.

[Resim: unknown.png]

Burada sizi ittiriyor. Sonrasında ;

[Resim: unknown.png]

Burada terse giriyor ve oyuncuyu çıkacağı yere kadar sürüklüyor + ışıktan kaçıyor. 

[Resim: unknown.png]

İyi Oyunlar.

İyi Forumlar.