OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: passat
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba 

64 sunucusunda rsx ile para kasıyorum yanımda mpr de gordünüz gibi beyazlı fxo var ve arakadaşla birlikte sürüyoruz ben ve yanımdaki arkadşala sol şerite viraj alırken arkamızdan passat geliyor mpr gorursunuz arkamdaki arkadaş dan dolayı passatı goremiyorum taki arkamdakı arkadaiş sağa kaydızaman passatı goruyorum icerden sürdüğüm için ve arkamdaki arkadaşdan dolayı  passatı geç gürdüm ve gordüm an sola kaymaya çalışcaktım ama daha sağa kaymadan arkamdan gelip vurdu vurduktan sonra olabilir normal karşıladım chat kısmından konuştuk bende discorda çağırdım ve dicorda bana konuşurken argo ve küfürlü kelimler kullandı  ve bana 169 sol şerite gidemesin deedi admin ler herzaman şu yazıyı yazıyorlar  160/km altı  ve uf1 sol şerit yasak dendi ve halla deniliyor ben 169 la gidiyorum yani 160 üstündeyim 169 170 le gidiyorum .    ve ben 64 sunucusunda ne kadra oldum bilmiyorum ama ornek veyim herhangi bir kaza yaptım zaman hattam oldu zaman 200 odüceksem 300 yolarım kotü soz ve argodan kaçınırım onemli olan oyunda güzel vekit geçirmek ama bu arkadaşlardan dolayı oyunun bütün zevki kaçıyor karar sizin iyigünler iyiçalışmalar 

https://www.dosya.tc/server33/ed4l1c/passat.mpr.html

https://www.dosya.tc/server33/ed4l1c/passat.mpr.html

https://www.dosya.tc/server33/ed4l1c/passat.mpr.html
169'larda sağdan gitmek zorunda maalesef. orada 9km/h bir tolerans var.eğer para kasıyorsan sağ şeriti kullanmak zorundasın.
bak senin solda 169 la gitmen yasak ve hayla seslide gerçek hayatta yavaşlarsın diyorsun burası oyun senin yol vermen ve sağ şeritte gitmen lazım.
Merhaba,



Sol şeritte 2 kişi ilerliyorsunuz fakat ;
[Resim: unknown.png]
Arkanızdan gelen aracı görüp çekilmeniz uzun sürüyor ve bunun sonucu kaza ile sona eriyor. Sol şerit genelde gazlayanlar içindir. Şeride geçtiğiniz zaman arkanızdan sizle 1km farkla hızlı gelen olsa dahi yol vermek zorundasınız. Arkanızdaki kullanıcı yolunu önceden veriyor ama siz görmüyorsunuz. Passat'ın herhangi bir suçu bulunmamaktadır. Suç sol şeritte 169 siz ve arkanızdaki. Herhangi bir ceza işlemine gerek yoktur daha dikkatli olunuz.

İyi Oyunlar.

İyi Forumlar.