OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: ARCHİE KASITLI kovalamaca TAKLA ATTIRMAK
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
27:37 tehlikeli sürüşten kovaladığım kişiyi Uzun bir kovalama sonrası sinirleniyor ve bana kasıtlı bir şekilde vurup takla attırıyor ufak çarpmalar normal karşılanır fakat izlediğinizdede görüceksiniz bu sert bir şekilde kasıtlı yapılıyor SSler ile pekiştiriyorum Smile

- https://dosya.co/gt9w3uqsoxg6/ARCH^TİE_KASITLI_VURMA_KOVALAMA.mpr.html
-- https://hizliresim.com/jWCC8b
--- https://hizliresim.com/VwOGsd
---- https://hizliresim.com/1twS0J

iyi forumlar
şikayet edilenler:ARCHİE
Kısacası şu cevabı yazıcam Sana vurduğumda hızım 100 bile değildi diye hatırlıyorum gelip sana 250 ile vursam takla atsan tamam dicem orda bug oluyor ve takla atıyorsun zaten pingim var ve beni sen ve Frenzy og kovalıyor orda bir sıkıntı olsa frenzy söylerdi zaten herhangibi bir uyarı bile olmadı sen ve ozzyde vardı ozzy sonradan bıraktı sen bırakmadın ram yaptınız sal diyorum salmıyorsunuz ve sana kastılı falan vurmuyorum ben pingimden dolayı git gel falan oluyor telefon intenetiyleyim 1 haftadır yalan falanda atmıyorum neyse uzatmicam cevabım bu hatta şuanda bu düzenlemeyi yapmadan önce frenzyle konuştum hatalı değilmişim 250 ile vurmadım orda sana toprak arazi birde yani neyse bu kadar cevabım.

İyi forumlar.
KONU HALA OKUNMAMIŞ UPP
yalnız bende izledim de kasıtlı bile çarpsa mantıklı ayrıca adamın önünü tamamen kapatıyorsun kaçmak için çarpması gayet normal o anda sağa ve sola dönmeye çalışsa sıkışacak vurması çok doğal.
Kanıtları inceledim fakat kasıtlı çarpılmış bile olsa hızı o kadar yüksek değil, yani takla atmanı gerektirecek bir durum yok. Bug veya Ping yüzünden o kadar fazla etki yaratmış. Kovalama gidişatına da yüksek bir etki etmemiş. Çarpmasında bir sorun görmüyorum, sol tarafında ki çimenlere girmemek için zorunda kalmış. Polisin müdahalesi doğru fakat sonucuna katlanmalı.

Şikayetiniz için teşekkürler.