OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: PSde solum boş olmasına rağmen kasıtlı vuruyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
PS sürem bitmemişti daha arkamdan gelip korna çalmaya başladı bende solum boş dolan oraya dedim çıkmıyorum dedim sonra iş çıkarma dedi vurmaya başladı.

SÜRE: 2:23:43
MPR: https://www.dosya.tc/server32/vvexkl/emreizgii1.mpr.html

Kullanıcı adı: emreizgii1
Öncelikle mpr'de göreceksiniz 2 kişi pit stopu yanlış kullanıyorlar. Bir kere burda zaten haksız arkadaş. Arkadaş açmış olduğu konuda pit stop sürem bitmedi diyor yalan söylüyor nasıl mı? Arkadaş pit stopa 23.35'de giriyor bende arkasında insan gibi bekliyorum ki pit stopu dogru kullanayım (aynı anda 2 kişi değil tek kişi). Dakika 24.26'ya kadar bekliyorum (arada 51 saniye var bir pit stop bu kadar uzun sürmez). Ve ben ona ilerlesene diyorum onun bana verdiği cevap TAKOZ GEÇSENE BİLADER SOLUMA (yani pit stopu bittiği halde orayı meşgul ediyor ve zaten duruşu başlı başına yanlış). Ve dakika 24.46'ya kadar geliyor(pit stopa girdiği süreden 71 saniye geçiyor). Ona tekrar ilerle diyince onun bana cevabı İLERLEMİYORUM oluyor. Bende orada bir anlık sinirle ona hafif dokunuyorum ilerlemesi için.
Eğer bana ban atılacaksa Eness Bey -  kullanıcı adlı oyuncuyada ban atılmasını istiyorum. Bence onun suçu benimkinden daha fazla.
(01-18-2021, 11:33 AM)emreizgii1 demiş ki: [ -> ]Öncelikle mpr'de göreceksiniz 2 kişi pit stopu yanlış kullanıyorlar. Bir kere burda zaten haksız arkadaş. Arkadaş açmış olduğu konuda pit stop sürem bitmedi diyor yalan söylüyor nasıl mı? Arkadaş pit stopa 23.35'de giriyor bende arkasında insan gibi bekliyorum ki pit stopu dogru kullanayım (aynı anda 2 kişi değil tek kişi). Dakika 24.26'ya kadar bekliyorum (arada 51 saniye var bir pit stop bu kadar uzun sürmez). Ve ben ona ilerlesene diyorum onun bana verdiği cevap TAKOZ GEÇSENE BİLADER SOLUMA (yani pit stopu bittiği halde orayı meşgul ediyor ve zaten duruşu başlı başına yanlış). Ve dakika 24.46'ya kadar geliyor(pit stopa girdiği süreden 71 saniye geçiyor). Ona tekrar ilerle diyince onun bana cevabı İLERLEMİYORUM oluyor. Bende orada bir anlık sinirle ona hafif dokunuyorum ilerlemesi için.
Eğer bana ban atılacaksa Eness Bey -  kullanıcı adlı oyuncuyada ban atılmasını istiyorum. Bence onun suçu benimkinden daha fazla.
Yanlış durmayla alakası yok bilader orada insanlık yapıp boş yer bırakıyorum ki başkaları da gelip faydalansın diye ama senin gibi zihniyetler anlamaz o kadarını Smile + Olarak hafif falan dokunmuyorsun gayette kasıtlı olarak vuruyorsun.
Tek kişilik ps bölgelerinde arkadakinin beklemesi gerekiyor, ps bitimine kadar araç ilerleyemiyor fakat bilerek ps uzattığı için Enes'e 500 TL sana ise kasıtlı çarpmaktan 500 TL ceza kesilecektir.