OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kovalamacaya müdahele?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
3 kişi kovalıyorlar yaklaşık yarım saat sürmüştür ovalde 2 3 tur sonra 1 fzr 1 fz kaybediyor beni ardından rotum kırılıyor son kalan polisten kaçıyorum her neyse ovalde rampadan atlıyorum karşı şerit varya tek şerit olan yer ordaki rampaadan atlıyorum amacım 3 şeritli  yola çıkmak ama map dışına uçuyorum ve orda kalıyorum ne  polis yakalayabiliyor ne başka bişey bana kalsa sabaha kadar dururdum orda Yöneticiler gelip beni kicklemeyene kadar Archie denen arkadaş kıskançlığından sanırım benim üstüme uçup aşağıya atıyor ve 5k ceza yememe sebep oluyor ben bu 5k nın geri ödenmesini istiyorum. Arkadaşa da gereken işlem yapılırsa sevinirim. Mpryi son 10 veya 5 dk'dan başlatsanız yeterli olur sanırım.


[b]https://s7.dosya.tc/server19/69wn92/kovalamacayamudahele.mpr.html[/b]
Gerekli işlem zaten yapılmış ve halada konu açıyorsun bu yazdıklarından sonra senin hakkındada işlem uygulanması lazım


https://s7.dosya.tc/server19/haoqz1/2021-01-05_17-34-34.020.jpg.html

Sağolun.
(01-05-2021, 02:42 PM)nyks demiş ki: [ -> ]Gerekli işlem zaten yapılmış ve halada konu açıyorsun bu yazdıklarından sonra senin hakkındada işlem uygulanması lazım


https://s7.dosya.tc/server19/haoqz1/2021-01-05_17-34-34.020.jpg.html

Sağolun.

atmış olduğunuz ss de herhangi bir işlem yapılacak bir şey söz konusu değildir.

(01-05-2021, 02:40 PM)Yahya16 demiş ki: [ -> ]3 kişi kovalıyorlar yaklaşık yarım saat sürmüştür ovalde 2 3 tur sonra 1 fzr 1 fz kaybediyor beni ardından rotum kırılıyor son kalan polisten kaçıyorum her neyse ovalde rampadan atlıyorum karşı şerit varya tek şerit olan yer ordaki rampaadan atlıyorum amacım 3 şeritli  yola çıkmak ama map dışına uçuyorum ve orda kalıyorum ne  polis yakalayabiliyor ne başka bişey bana kalsa sabaha kadar dururdum orda Yöneticiler gelip beni kicklemeyene kadar Archie denen arkadaş kıskançlığından sanırım benim üstüme uçup aşağıya atıyor ve 5k ceza yememe sebep oluyor ben bu 5k nın geri ödenmesini istiyorum. Arkadaşa da gereken işlem yapılırsa sevinirim. Mpryi son 10 veya 5 dk'dan başlatsanız yeterli olur sanırım.


[b]https://s7.dosya.tc/server19/69wn92/kovalamacayamudahele.mpr.html[/b]

öncelikle map dışı bir alanda kaldığınızda polis ceza kesebilmesi için size yakınlaşma ihtimali varsa bir şekil yakınlaşıp cezai işlem gerçekleştirebilir.
map dışı bir alanda kaldığınızda polis ceza kesebilmesi için size yakın olması gerekir.
yakınlaşamıyorsa orada kovalamacayı bırakıp şansa yormalıdır. elden bir şey gelmez.

para geni dönüşü talebi için oyun içinde yönetime danışmalısınız. burada işlem yapacağım bir şey göremedim.

iyi oyunlar.
iyi forumlar...