OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Kovalamacada Polis Engelleme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
1.24.20 de akclevent kullanıcı adlı şahıs bilerek kovalamacayı bekliyor. 1.25.50 ye kadar engellemeye çalışıyor ve sonunda arkadan kasıtlı çarparak beni engelliyor.

1.30.00 da ise wantenkorsbaby adlı kullanıcı sirenimin açık olmasına ve sağda olmamıza rağmen kasıtlı olarak bana çarpıyor ve beni engellemeye çalışıyor. Sonrasında bana hakaretler ediyor. 

Gereğinin yapılmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

Mpr: https://s2.dosya.tc/server14/nowo4o/_3wantenkorsbaby__7-.mpr.html
Bak güzel kardeşim Ovalde duruyosun bu 1. hakaret etmiyorum bu 2 virajı dönüyorum hızlı girdiğim için dönemiyorum sana vuruyorum bu 3 4.de ovalde duruyosun bak bilgine ovalde duruyorsun anlatabiliyomuyum senide engelleyen bilgine sunarım.
Ovalde durmuyorum kovalamacada olduğumdan adam duruyosa durmak zorundayım. Sirenler 250 metre önceden ekranınızda görülür sen yavaşlamak zorundasın kovalamacaya engel olmamak için. Önümdeysen sağa geçeceksin arkamdaysan kontrollü geçeceksin. Mpr da ne fren yaptığın gözüküyo ne direksiyonu kırdığın. O virajı süper gücünle dönmeyi düşünmüyodun sanırım. Mantıklı cevaplar veirsek sevinirim.
(01-01-2021, 04:19 PM)memocan demiş ki: [ -> ]Ovalde durmuyorum kovalamacada olduğumdan adam duruyosa durmak zorundayım. Sirenler 250 metre önceden ekranınızda görülür sen yavaşlamak zorundasın kovalamacaya engel olmamak için. Önümdeysen sağa geçeceksin arkamdaysan kontrollü geçeceksin. Mpr da ne fren yaptığın gözüküyo ne direksiyonu kırdığın. O virajı süper gücünle dönmeyi düşünmüyodun sanırım. Mantıklı cevaplar veirsek sevinirim.
Süper gücümle dönüyorum aynen neyse tartışma ortamı yaratmak istemiyorum virajı alamdım dönemedim sana vurdum bu kadar,konuda hakaret yok boş yalan söylemezsen sevinirim.

Gerekli açıklamayı adminler yapar.
mpr kaydınız incelenmiş olup levent adlı sürücünün kovalamacayı engellediği tespit edilmiştir.

[Resim: cc.png]


kovalamacada olsanız bile sizin ovalde o şekil yavaşlamanız veya durmanız yasak ! zaten daha öncede ovalde o şekil vaziyet almışsınız.
dün polis yetkilisi sizin yaptığınız şekil hata yaptığı için bir polisi banlayacaktı. 

ayrıca ilerleyen dakikalarda köprüye yaklaşınca zanlıya daha ileriden ve solundan vurmak yerine sol arka tekerinin ordan vurup spin attırıyorsunuz zanlı tekrardan ovale gidiyor. ovalde zanlıya vurmak zaten yasak. 
trafik sürekli aktığı için!

ömer adlı kullanıcının hakaret ettiğini söylemişsiniz ancak olayda ve iletmiş olduğunuz dakika ve çevresinde hiç hakaret söz konusu değildir.

[Resim: ccc.png]

iyi oyunlar.
iyi forumlar...