OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: 160 ALTI ARAÇLAR VE 160 ÜSTÜ ARAÇLAR
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bugün Oval de 2x para etkinliği olmuştur(15 Aralık 2020). Bu sırada bir şey fark ettim sizler ile paylaşmak olağan durumu geliştirip detaylı tartışmak istiyorum. UF1'ler kendi şeridin de giderken 160 üstü araçlar artistlik olsun diye tampondan yakın geçmeler, dünyanın hiçbir yerinden olmayan bir davranış olan aracın sağından sollama yapmalar. Üstüne üstlük kazaya sebep olup hiçbir şey olmamış gibi basıp gitmeler. Adminlerinizden olan birisi de bu olaya şahitlik edip sinirlenince oyundan atıp 5k zarara sokmuştur beni. O sırada 160 üstü bir araç beni kasıtlı olarak benzinlik çıkısı yasaklı alanın oraya ittirerek zorla yasaklı alana sokup pit cezası yememe sebep olmuştur. Kimseye şikayet etmiyorum ama madem bu soldan ve ortadan gitmek bize yasak ve işlem uyguluyorsunuz sağdan boş yapan 160 üstü araçlarada işlem yapın çoğu admin olanları görmezden geliyor.

Normal zamanda bunlar göz ardı edilebilir. Eğlence ve gazlamak için oynuyoruz zaten. Ama event zamanı milletin bir yereleri zorlanıyor para kasıcam diye yaptıkları iş iş değil.
Yaşadığınız bu problem için üzgünüm eğer birinden şikayetçiyseniz kanıtınızda varsa yollayabilirsiniz ona göre işlem yapabilirim
Genel olarak bir sorun vari herhangi bir kimseden şikayetim yok, ancak burası roleplay serveri tepeden izleyip en ufak bir şeyde bizleri görerek olmaz, bu serverin polisi var, hapishanesi var. 5 sene önce en ufak hatada hapise atılıyorduk, şimdi ya kick atıyorlar ya da ban. Eğer bu kadar kuralcılarsa kitabına göre hareket edilsin. Kendi arkadaşlarını görmezden gelen şaka sananlar var. Benim fikrim kuralların gözden geçirilmesi lazım. Düzen çok bozulmuş.