OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: MPOWER,PROXY,BYRIZELİ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikle selamün aleyküm ovale yeni girdim arkadaşlarla sohbet ediyorum ''izleyicideyim bu arada'' 3 kişi ovalde durmuş yarış yapıyorlar ve trafiği riske atıyorlar. 
PROXY
MPOWER
BYRİZELİ 
               Suçlular bunlar mpr yi izleyip bakabilirsiniz 

PROXY K AD : UmutSalih05 
MPOWER K AD : EGLENCEYE BAK YT 
BYRİZELİNİN K AD : Gaming53 

Mpr Süresi : İlk Baş Bi Yarış Yapıyorlar MPOWER VE PROXY 

Mpr Süresi : 0:28.15 de de BYRİZELİ GELİYOR VE BYRİZELİ ORDA YANLARINA YANAŞIRKEN SPİN ATIYOR VE PİT ATMIYOR!! VE SONRA 3 DE YARIŞ YAPIYOR. 

Mpr Link : https://s7.dosya.tc/server18/crapc6/forum_3_ki_Tsi.mpr.html 


Güzel Bir Ceza Almalarını Arz Ederim..!

Saygılarla Cüneyt Emin Yener...

mpr başlar başlamaz 2 kişi yarış yapıyor!! mpower ve proxy
Arkadan Hiçkimse Gelmiyordu Ve Trafiği Tehlikeye Kullanmıyoduk senin polisliği kötüye kullandığın gibi unutmadık seninde yanlayıp pit atmadığını yarıştığını
Evet Cüneyt Arkadaşım Biz Arkadaşlarla Rol Yapmaya Başlamışken Sunucu Boştu Biz Yarışlara Başladıktan Sonra Sunucu Doldu Fakat Adminden İzin Alarak Yapmıştık Ve Asla Kimseye Zarar Verme İsteğinde Bulunmadık Zatende Bulunmayız Ufak Ufak Kazalar Oldu Fakat Bu Kazaların Hepsini Kendimiz Yaptık Ben İtirazımı Yazıyorum Bunu Okuyan Forum Yetkilisi Discorddan Konuşarak Yaptık Ben Deniz SIVASLI&PROXY Sefa Ay Ve BYRIZELI İle birlikte Ses de idik İtirazımın da Ön Plana Alınmasını İsteyerek Sizlere Sunuyırum Cüneyt Bu Lafımda Sana Asla Senden Kormadım Ve Asla DA Korkmayacağım Sevgilerimle SIVASLI&PROXY
Herhangi bir sıkıntı yaratmadıkları görülüyor fakat konu üzerinde değerlendirilme sağlanılacak, size geri dönüş yapacağım.
Tamam Enes Bey
Şimdilik sorun arz etmiyor.
Gece geç saatlerde, 3 - 5 user sayısında bu tür şeyler sergilenebilir, *şikayet geldiği taktirde* tekrarında işlem yapılacaktır.
Konu kilit.