OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Yahya16 Bilerek Çarpma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Yahya16 Kullanıcı Adlı Oyuncu Arkamdan Bilerek Çarptı Ve Hoşlanmadığım Sözler Etti Kanıtlar(MPR Kaydı Var).(OLAY 12.37.57 DE BAŞLIYOR)

MPR:Yahya16 çarpma.mpr -  6.1 MB

SS:[Resim: VwQXuG.png]
Arkamda 3 kişi var birbirimize yakın gidiyorduk yola çıktı yavaş gidiyordu sola doğru geçti mpryi izlerseniz görürsünüz yavaş bir şekilde soldan gitti bende sağa kaçar herhalde diye soldan devam ettim fren yapsam arkamdakiler bana çarpıcak zincirleme olucaktı. Fren yapmadım direk çarptım zincirleme olmasın diye hem yavaş gidiyor hem sola atlıyor yavaş gidiyorsun madem yola yeni çıkmışsın sağdan git?
(08-28-2020, 07:13 PM)Yahya16 demiş ki: [ -> ]Arkamda 3 kişi var birbirimize yakın gidiyorduk yola çıktı yavaş gidiyordu sola doğru geçti mpryi izlerseniz görürsünüz yavaş bir şekilde soldan gitti bende sağa kaçar herhalde diye soldan devam ettim fren yapsam arkamdakiler bana çarpıcak zincirleme olucaktı. Fren yapmadım  direk çarptım zincirleme olmasın diye hem yavaş gidiyor hem sola atlıyor yavaş gidiyorsun madem yola yeni çıkmışsın sağdan git?
Sunu Hatırlatiyim Arada Neredeyse 2KM Var Sollaman Büyük Oranla Yüksek Sen Önüme Atladın Diyorsun.
Sen ne yaptığının farkında bile değilsin önce bi mpryi izle, yola atladıktan sonra yavaş gidiyorsan sağdan gidileceğini öğren Wink
Bana solla diyorsun halbuki solu kapatıyorsun xD
O hızla yolda gitmeniz yanlış arkadan çok daha hızlı araç gelse trafigi tehlikeye atmanız oldukça normal,
Arada mesafe var iken Yahya arkadan vurmaya tercih etmiş.
Kaçabileceği alan var iken çarptığı görülüyor,
Bu açıdan herhangi biriniz ceza almıyacak fakat, sürüşlerinize dikkat etmeyi lütfen ihmal etmeyelim.

İyi akşamlar
İyi gazlamalar