OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Polis Olmamasına Rağmen Kovalamacadaki Adamın Önüne Kırmak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[b]https://s7.dosya.tc/server24/m3vryj/yusuf_kovalamaca_engelleme.mpr.html[/b]

Dakika 1.47 de tsm adlı oyuncu terste ve hatalı parkta durduğu için ters yön + hatalı parktan 30 tl ceza kesiyorum fakat ceza keserken (Kiper23) s2 adlı oyuncu daha tsm i yakalamadan polis olmadığı halde tsm in önüne kırıyor. TSM in önüne kırmasındaki amaç ise tsm in kaçmaması mpr nin 5:07 ve 6:07 dakikalarında bunu kendi ağızı ile söylüyor. Tsm e ceza kestikten sonra Kiper23 adlı oyuncu ne 30 tl mi bi dk nasıl 30 tl kesersin diye beni sorguluyor bende sanamı hesap vericem gibi bir cevap veriyorum çünkü oyuncu polis sorumlusu veya admin değil ne kadar ceza kesmem onu ilgilendirmez. Ardından Kiper23 s2 adlı kişi tsm e ceza keserken ters yöne girdiği için ters yönden 80 tl lik bir ceza kesiyorum mpr'de 3:20 de görebilirsiniz. Kişi TSM e ceza keserken daha yakalanmadan önüne kırdığı için şikayetciyim. 

Benim S2 Adım: 06Rooki06 

Tsm'in Önüne Kıran Userin S2 Adı: Kiper23 
Merhaba, Ben Rapor Edilen Kullanıcı Sahibiyim.
Criusede Yeniyim Arkadaşa şöyle dedim polisliğe merakım olduğundan kaynaklı öyle şaka yapayım dedim. Adamı durdurmuş idi. Bende Arkadaşın önünü kestim karşıdanda gelen yoktu zaten. Öyle önünü kestim şaka olsun diye sonra chata "kaçamaz" dedim. Polis olan arkadaşımız ise hemen ben gittim baktım siren çalıyor arkamda bekliyor meğerse bana kovalama başlatmış durmam gerekiyormuş sağa çektim durdum. 80 Tl bi ceza yazdı sorun değil ama bunu bana beni aşşalıyıyarak değil sakin bir şekilde uyarması lazımdı kendisi ise hemen: "sen polismisin? sen kimsin" gibi tepkilerde bulundu bende hatta kim olursa olsun kendisini aşşalıyan bir adama tepki verecektir elbet bende tepkimi verdim. Burada ban yesemde hiç sorun değil benimde bir namusum var.

İyi Oyunlar..
İyi Forumlar..
Merhaba,
Mpr kaydı tarafımca incelenmiş olup şikayet ettiğiniz kullanıcıya (Kiper23) gerekli uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.
Siz kiper yusuf , sunucuda yeni olabilirsiniz fakat polis kovalamaca bölgesinden uzak durmanız gerekli bu kuralı ihlal ettiniz.
İyi Oyunlar.
İyi Forumlar..