OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Polisin Aracının Yetersiz Olduğunu Bile Bile Polisi Kışkırtmak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[b]https://s7.dosya.tc/server24/qkufr1/metehan_polis_k_Tiskirtmak.mpr.html [/b]
[b] [/b]
Dakika 12:58 Pit stopda arabası park halinde iken peşime takılıyor ardından ben ışıklarda duruyorum fakat kişi ışıklardan geçip önümde zig zag yaparak polisi kışkırtıyor. 

Dakika 14:05'de Zagnos nickli oyuncuya T.Sürüş den bir ceza kesiyorum Metehan arkadaşımız o sırada göbekte dönerek yolu bloke ederek beni bekliyor polis gelsin ve kışkırtıyım diyerek ve ben devam ettiğimde ise kışkırtıyorda. 

Ve sonrasında ise aracımın yetersiz olduğunu bile bile polisi kışkırttığını admine bildirdiğimde ise kışkırtmak ?? gibi cümleler kurduktan sonrada mpr'de dakika 15:23 de foruma konu açabilirsin bende polis görevini yapmıyor diye konu açarım gibisinden tehditvari konuşumlarda bulunuyor fakat aracım vtec fz kişinin aracı ise fzr gt ve aracında slick lastik var gücü benden olduğunca üstün nasıl kovalayayım ? ve kovalamak zorundada değilim kişi polis olmasına rağmen bunu bilmiyor ve konu açıcakmış bu sebep ile :d. 

Benim S2 Adım: 06Rooki06 

Polisi Kışkırtan (Metehan) Oyuncunun S2 Adı: Sad_MeteReis 

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar... Angel Dodgy Heart
Şöyle yolun ortasında beklemek gibi bir durum yok. Polisin önünde drift attım fakat birşey söylemedi ( bunu kendi kafasında kışkırtma diye kuruyor şahıs ) 

Arkadaş aracım yeterli değil demedi ve kışkırtıyosun diye bir uyarıda bulunmadı. Direk admine kışkırtmaktan işlem yapmasını istemiş Big GrinD

Mantıken bana aracım yeterli değil desen ben zaten yoluma devam edeceğim. Altında zaten fz5 var City mapındayız istersen yakalarsın Smile)

Arkadaşın uyarı yapmadan direk işlem yapmaya çalışmasından + altında fz5 olduğu halde driftden kovalama yapmamasından şikayetçiyim
Göndermiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup, gerekli uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.