OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Oyuncu raporlama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[IS] Potenza - SebastienOGIER

Mpr - https://s5.dosya.tc/server9/57cvrp/orxan.mpr.html

Dakika - 1:12 - Oyuncu benimle alaylayıcı şekilde konuşmaktadır.

SS - https://www.dosya.tc/server38/hf8wfn/2.png.html

1:33 - den itibaren izleyiniz.  Oyuncu yine boş gereksiz konuşmaktadır.

SS - https://s6.dosya.tc/server9/uih8pa/4.png.html
Not -  Mprnin ilerleyen dakikalarında oyuncuya küfür etmekteyim ve admin küfür konusunda işlem yapmıştır. ( Mod loguma bakarak görebilirsiniz Tarih 19.09.2022)

Fakat bunun sebebi oyuncunun aşağılayıcı ve boş boş konuşmasıdır. Bundan önceki forum konumdada bu sebepten ban yedi fakat bir türlü akıllanmıyor.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.
bana serverda küfür eden oyuncu mu raporluyor ? Polis tagı ile kovalama başlatıyorsun yakalayamayınca map dışı deyip yasak diyorsun . yaşını bil saygını bil .
küfür edip de gelıp bir de raporluyorsun . Boş konusuyormuş . İnsanın kendisi nasılda olayı da öyle anlar kimse sanal mafyacılık oynamasın . burası oyun millet senin tafranı sanal mayfacılığını çekmek zorunda değil . Küfürün karşılığı bandır kick değil. admin arkadaşın olduğunu biliyoruz.  Kimse kimseyi aşağılamıyor .  küfür edip birde haklıymış gibi davranmanız yokmu . Zoruna  gidiyorsa laf atma bana . sonra küfür ediyorsun. + olarak oranın yasak olduğunu bilmiyordum bilsem girmezdim
Ya tamam çetin sensin tamam. Rasgele tuşlara basınca seviye geçmiyorsun malesef yukardada yazdığım gibi herşey açık ve ortada ben ettiğim küfürden işlem yedim zaten olayı açıklayıcı şekilde anlatarak forum konusu açtım. Boş boş yazıp burayı doldurma şimdi. Yaşım ve terbiyem gayet yerimde bana böyle konuşacak sevideye ve karakterde adam değilsin. Mafyacılık oynamaya gelirsek mafyacılık oynasam adminlik alıp direk seni banlardım bundan emin ol. Herşey yukardada anlattığım gibi açık ve net. Aşağılyorsun sana böyle bir hak tanımadım seninlede aram iyi değil böyle konuşamazsın.
Merhaba,
Mpr kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet ettiğiniz kullanıcıya (SebastienOGIER) gerekli uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.
İyi forumlar,
İyi oyunlar....