OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: barknaydgn46 s2 isimli kişi ters+ kasıtlı çarpma.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
pistte iş kasarken pit yoluna girmiştim, barknaydgn46 s2 isimli kişi terse giriyor. BU 1.OLAY: 6.dkdan itibaren barknaydgn46 s2 isimli kişiyi izleyin.

2.OLAY: yük almaya gitmiştim tam kantara girdim ve barknaydgn46 s2 isimli kişide yanımda bekliyordu, ardından kantardan çıkarken hareket etmeye başladı ve ben dönerken bana kasıtlı olarak barknaydgn46 s2 isimli kişi çarptı.

2.OLAYIN DAKİKASI: 9.dakikadan itibaren barknaydgn46 s2 isimli kişiyi izleyin.

BU 2 OLAY AYNI MPR İÇERİSİNDE GEÇİYOR. MPR:https://s5.dosya.tc/server9/x1u7hs/barknaydgn46_2..mpr.html
evet 1. olayda suçlı olabilirm ama 2. olay tamamen yalandır kenarı çekip kurtarıcı olduğum için ks den takla atan var mı diye baktım + olarak ben kendi yolumda ilerliyorum enesocano benim şeridime girmiştir 
3. olarak son kazada bende iş yapıyorum ve yola ordan bağlanıcam kendisi bana gelip çarpıyor bilerek olmadı diyor bende good pass diyorum ondan sonra elaman deliriyor senin derdin ne vs bişey bişeyler sayıklamaya başlıyor demem o ki bu olayda sadece pit çıkı ters yola girdiğim için suçluyum
3. olayın mprsi yok ise herhangi bir kanıt yok ise işlem yapılmaz, 2. olayda yalan söylüyorsun beni takip ediyor. Bilerek çarpmak için takip ediyor ve o yolda şerit yok.
Göndermiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup, gerekli uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.