OsmanlıGarage.com

Tam Versiyon: Oyuncu raporlama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Selamlar.  Potenza - SebastienOGIER

Mpr - https://s2.dosya.tc/server19/jtfhxp/potenza.mpr.html

Dakikalar -  15:46 - Oyuncu bilmediğim bir sebepten defalarca cevap versene diyere darladığını fark ediyorum ve bu chatda kirlilik yaratıyor. Bundan rahatsız oldum ve normal olarak darlamaması için uyarıyorum. Bir oyuncu olarak defalarca aynı şeyi yazıp rahatsızlık veriyor bunu normal şekilde söylüyorum. Mprnin ilerliyen sürelerinde görebilirsiniz.

17:38 - İzleyiniz oyuncu bana hakaret ederek küçük düşürüyor ve üslupsuz şekilde konuşmaktadır. 

SS - https://imgyukle.com/i/nNosch

Sonuç olarak ona yine üslubunu koru dememe rağmen konuyu uzatıyor mprnin sonuna kadar izlerseniz chatda konuyu uzatarak sunucuda tartışma ortamı yarattığı barizdir. 

Gereğinin yapılmasını arz ederim. İyi günler
(09-04-2022, 05:58 PM)SebastıenOGIER demiş ki: [ -> ]Dün yaptığınız tartışma dolayısıyla biz rahatsız olduk adminlerden tanıdığım yok sen gibi malesef her şeyi raporlamaya meraklısın . özellikle konu ben olunca durur musun .
uzatan kimse olmadı . senin de zaman oldu bir çok uslubun yanlıs oldu geldi rapor etmedik . forum admını bunları goz onune alarak ceza verırse versın.
insan kendi uslubunu duzeltsın ona gore benle konuşsun . seninde bir çok zaman beni kücük düsürdüğün durum oldu sesimiz cıkmadı . kendi olayını örtbas edip milletin yaptıklarını yazmaya devam et.  Bu şikayet biri benim önümde gaz kesiyor onumde yavaslıyor carpıyorum ona yazıyorum ortaya 3. şahıs orhan atlıyor . dün kendisi svde tartısma ortamı yarattı inanmıyorsanız mpr atarım kendi olayınız ört bas etmekte 1 numarasınız.

Rahatsız olduysan foruma istediğin gibi vermekte özgürsün. Nasıl ki ben rahatsız oldum sende foruma konunu at bu kadar basit . Burda gereksiz yere yazıp boş boş burayı doldurma . Kanıtın ile birlikte foruma konu açabilirsiniz. İyi günler anlattığım gibi açtığım forum konusunda herşey bariz


Bu arada herşeyi raporlamıyorum senin millete yaptığın şeyleri sana yapıyorum saya bilirsin. İyi günler
Dostum hala burda boş gereksiz konuşuyorsun sana mprni al foruma at budna özgürsün dememe rağman hala burda gereksiz laf dalaşına girip uzatıyorsun. Oyundada dediğim gibi SUS ARTIK.
Merhaba,
Mpr kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet ettiğiniz kullanıcıya (SebastienOGIER) gerekli uzaklaştırma işlemi verilmiştir.
Forum üzerinde tartışma ortamı yaratmanız forumdan uzaklaştırmanıza sebep olacaktır, lütfen birdaha bunu tekrarlamayın.
İyi forumlar,
İyi oyunlar.